Makadámdió olaj
Makadámdió olaj
Makadámdió olaj

Ha gyönyörű és élettel teli frizurára vágyik, illetve ha azt szeretné, hogy a szálak természetes fényben ragyogjanak, akkor elengedhetetlen a gondos, mindennapi ápolás. Napjainkban rengeteg szintetikus, kémiai úton előállított készítmény elérhető az üzletek polcain, ám egyre több ember használja a legjobb hajolaj címet viselő naturista termékeket, amik nem tartalmaznak az emberi szervezetre nézve káros anyagokat. A hidegen sajtolt növényi szérum jótékony hatással van a hajhagymákra és elősegíti a szálak természetes regenerálódási folyamatát.

Sokan félve veszik kezükbe a kis üvegcsét, arra gondolva, hogy ezáltal a már amúgy is zsíros kinézetű frizurájuk még inkább kezelhetetlenné válik. Azonban megfelelő alkalmazás mellett, a szálak rugalmasabbá, fényesebbé és egészségesebbé válnak, mindez a legjobb hajolajnak köszönhetően. Nemcsak természetes védőréteget képez a fürtökön, a káros tényezőkkel szemben, hanem mélyen táplálja is azokat. Az eredmény már pár használat után szemmel látható. A szálak egészségéért a hajhagymák állapota a felelős, ezért elengedhetetlen azok táplálása, ami a legjobb hajolaj segítségével nagyszerűen megvalósítható.

A hajápolás mellett nem szabad megfeledkezni a felhám hidratálásáról sem, hiszen a bőrnek is szüksége van a mindennapi ápolásra. A Makadámdió olaj briliáns megoldás a kiszáradt bőrréteg kezelésére, mert rengeteg értékes zsírsav megtalálható benne, ami hozzájárul a felhám korai öregedésének a megelőzéséhez. A készítmény állaga nagyban hasonlít a mandulaolajból készült termékek állagához, viszont a felszívódó képessége sokkal erősebb, mélyen táplál és regenerál anélkül, hogy zsíros érzetet keltene.

Minden bőrtípus ápolására megfelelő, az idősebb és a fiatalabb korosztály egyaránt alkalmazhatja a mindennapok során. Remekül elhalványítja a meglévő hegeket és a striákat, még a narancsbőr tüneteivel is felveszi a harcot. A Makadámdió olaj kellemes illatú, ami a sejtek szintjén fejti ki hatását a bőr szerkezetének javításában. A bőrsimító és regeneráló tulajdonságáról ismert készítmény már pár használat után puhává varázsolja a kiszáradt bőrfelszínt. A MediNatural termékkínálatában elérhető Makadámdió olaj kisebb és nagyobb kiszerelésekben is beszerezhető.