mágneses műszempilla

A 80-as évek óta szívesen alkalmaznak a hölgyek kiegészítőket, ami a szépségüket fokozza. Ilyen a mágneses műszempilla, ami ragasztó nélküli, nem kell hozzá sok idő, sem más extra dolog. Van egy tus, amivel elkészítjük az alapot, majd a kis applikátor jön, aminek segítségével fel lehet helyezni és már mehetünk is a dolgunkra.

Ezt szemészorvos is tesztelte és őt is meglepte az eredmény. A mágneses műszempilla egyszerű és nagyszerű segítség a hölgyeknek. Amennyiben valaki erre tette a voksát és nem a szemillaspirálra, biztosan jól jár. Ha csak 1-2 alkalommal viselnénk, arra is jó, ugyanis többféle is elérhető.

Létezik belőle hétköznapi viseletre, van dúsabb fajta, sőt, igen sűrű is, a lényeg, hogy felhelyezve igen egzotikusan mutat. A mágneses műszempilla gyorsan alkalmazható, így egyik pillanatról a másikra változtatja meg a pillantásunkat. Szakemberek véleménye szerint, ez a fajta kisebb eséllyel okozhat szempillahullást, mint a ragaszthatóak. A tus miatt tapad a szemhéjhoz és nem terheli meg a pillákat.