LED fényszóró

Napjainkban a gyártók már efféle termékkel kínálják a járműveket. A LED fényszóró az elmúlt években egyre nagyobb teret hódított meg. Ez nem véletlen, hiszen számos előny létezik. Elsősorban jobb fényerőt biztosít, hosszabb az élettartama és energiahatékonyabb a hagyományos társaival szemben.

A többi változattól eltérően, 50-150 fokos szögben irányítható fényt hoz létre, ami szintén a pozitívumok közé tartozik. A várható élettartama 5 000-10 000 óra körül alakul, ami a többi izzóhoz képest kiemelkedőnek nevezhető.

A LED fényszóró mellett szól az is, hogy kevésbé érzékeny a rezgésre, ami nagyon jól jön az utakon. Nincs beizzási ideje, ezért a bekapcsolási sebessége kitűnő. Akár 90 %-os megtakarítást is lehetővé tehet.

Ez annak köszönhető, hogy a világításkor elektronok szabadulnak fel, így nincs hőveszteség. Már az olcsóbb autók gyártásakor is kezd tartozékká válni, ami bizonyítja a kiváló működését és fontosságát. A LED fényszóró a bekapcsolást követően azonnal képes teljes hatékonysággal világítani.