la roche posay rosaliac

A termékcsaládot sokan használják a mindennapok során, hiszem számos pozitív tulajdonsággal bír. A La Roche Posay Rosaliac micellás arclemosó gél minden bőrtípusra kiváló. A segítségével a bőrön megtapadt szennyeződések, esetleg sminkmaradványok eltávolítása nem jelent különösebb problémát.

A felviteléhez csupán vattakorongra lesz szüksége. Nem kell mást tennie, mint átitatni a korongot a készítménnyel, majd óvatos mozdulatokkal az egész arcot áttörölni. Le sem kell öblíteni, így bármikor alkalmazhatja. A művelet után üdébbnek fogja magát érezni. A La Roche Posay Rosaliac frissítő gél a pórusokat nem tömíti el, sőt, kitisztítja azokat, így a pattanások és mitesszerek kevesebb eséllyel jelennek meg. Hipoallergén, vagyis az összetevői között nincsenek parabének és illatanyagok.

A lágy textúrájának köszönhetően kellemes az alkalmazása. Ha még eddig nem próbálta ki, akkor itt a ideje, hogy mihamarabb sort kerítsen a dologra! A La Roche Posay Rosaliac az agenspatika.hu internetes oldalról egyszerűen megrendelhető.