Édesítés kókuszcukorral

Az utóbbi években állandóan azt halljuk, hogy a cukor mennyire egészségtelen, árt a fogaknak, de úgy általában mindennek. A kókuszcukor olyan cukorfajta, amit feltétlenül ki kell próbálniuk azoknak, akik már jó pár édesítőszert megkóstoltak, azonban mégsem jött be nekik egyik sem.

Ha egyszerűen nem tudunk elszakadni a cukortól, mint az ételeink, italaink természetes édesítőszerétől, akkor keressünk olyan alternatívát, amelyik ízben a nádcukorra emlékeztet, de mégis egészségesebb. A szervezetünk igényli az édeset. Bármennyire próbáljuk magunkat eltiltani az édességektől, egy idő után valószínűleg kísértésbe fogunk esni.

A kókuszcukor alacsony glikémiás indexe miatt, lassabb felszívódású, ezért alapvető alapanyaga lehet a természetes és egészséges táplálkozásnak. A hangsúly itt nemcsak az egészséges, de a természetes jelzőre is esik, hiszen manapság már valóban rengeteg egészségesnek titulált édesítőszer kapható, azonban ezek egy része mesterséges. A kókuszcukor íze is nagyon hasonlít a a barna cukorra, nádcukorra, így nem egy jellegtelen, „íztelen” édes aromát kapunk, hanem nagyon kellemeset. A felhasználási módjai is nagyon hasonlítanak a hagyományosra, például éppen úgy karamellizálható, mint a kristálycukor. 100%-ban szerves, fehérítetlen, feldolgozatlan, bármilyen étel és ital ízesítéséhez használható.

A kókuszcukor Magyarországon is elérhető kiváló áron a bulkshop.hu webáruházban. Váltson Ön is erre az egészséges édesítőszerre, hiszen egy kis édesség mindig kell, a kókuszcukor pedig ezt biztosítja!