keskeny szennyestartó

Az előnyeit nem lehet elégszer hangsúlyozni a modern otthonokban, ahol minden négyzetcentiméter számít. A keskeny szennyestartó tökéletes példa arra, hogyan lehet a rendelkezésre álló helyet maximálisan kihasználni. Könnyen elfér a mosógép mellett vagy beilleszthető egy szűk fürdőszobai résbe, esetleg szekrény alá.

Általában magasabb, de szűk profilokkal rendelkezik, így jelentősebb mennyiségű holmi elfér benne anélkül, hogy szükség lenne nagyobb padlófelületet beáldozni. Görgőkkel vagy kerekekkel is el van látva, ami azt jelenti, hogy minden erőfeszítés nélkül mozgatható.

A keskeny szennyestartó ergonomikus fogantyúval van ellátva, ami még kényelmesebbé teszi a szállítását. Manapság már a legkülönbözőbb anyagokból készül, így mindenki ráakadhat az otthonába leginkább illő modellre.

Külön rekeszeket is tartalmazhat, ami lehetővé téve a ruhák szétválogatását, már a gyűjtési szakaszban. A keskeny szennyestartó a praktikum és az esztétikum remek kombinációja. Ha beszerzi, akkor garantáltan nem fogja megbánni.