karos vágógép

A berendezést a dokumentumok, a fotók és a névjegykártyák méretezéséhez használják. A karos vágógép éles pengéje garantálja a tökéletes végeredményt. Egyszerre több papír vágására is alkalmas. A szerkezet nyomórúdja és védőfedele garantálja a biztonságos és stabil munkavégzést.

Az élvédő a kar nyitásakor befelé fordul, a felhelyezett kés éle ezáltal védi a felhasználó kezét a sérülésekkel szemben. A matricák méretezésénél fontos figyelni arra, hogy a ragasztó semmiképpen ne ragadjon rá a késre, mert az nagymértékben rongálhatja. A karos vágógép felhasználási területe igencsak széles. Előszeretettel alkalmazzák, az irodák mellett, iskolákban és háztartásokban is. Kompakt mérete és a súlya lehetővé teszi a könnyű szállítást.

A gyártásakor kizárólag minőségi anyagokat és alkatrészeket használnak, így a tökéletes funkcionalitás és a tartósság garantált. Az ergonomikus kialakítású fogantyú nagymértékben hozzájárul a kényelmes munkavégzéshez. A karos vágógép modern és esztétikus kialakítású, ebből kifolyólag bárhol jól mutat.