jackfruit
Jackfruit konzerv

Egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a vegetáriánusok arra, hogy a gomba és a szója mellett, más olyan zöldség vagy gyümölcs alapú terméket használjanak, ami a húsra emlékeztet és remekül tudja pótolni azt. Ilyen alapanyag lehet a jackfruit is, ami az utóbbi években nem más, mint a konyha slágere.

A húsra emlékeztető rostjai kulináris gazdagságot biztosítanak az ételekben, remek felhasználási lehetőség szójamentes, laktózmentes vagy gluténmentes étrendet követő embereknek is. Ezért mindenképp szerezze be webáruházunkból a félkilónál picit nagyobb jackfruit konzerveket!

Most 5 darab megrendelésekor kedvezményt kap. B1, B2 és B3 vitaminokban gazdag, tartalmaz ugyanakkor nagyon sok magnéziumot, kalciumot, káliumot és folsavat is. Fogyasztása várandós hölgyeknek is ajánlott.

Alacsony a glikémiás indexe, ennek köszönhetően a cukorbetegek is nyugodtan fogyaszthatják, továbbá zsírt és rossz koleszterint nem tartalmaz. Még több információ a termékleírásban van. Ugyanitt hasznos recepteket is talál a jackfruit felhasználásához.