Jack & Jones
Jack & Jones

Az idei őszi férfidivatra oda kell figyelni, hiszen alapját a fehér képezi. Rendkívüli szabásvonalakra, formákra és anyagfelhasználásra kell gondolni és természetesen az extravagáns darabok sem maradhatnak ki.

Az eleganciáról most sem feledkeznek meg. A legnevesebb márkák mellett érdemes külön odafigyelni a Jack & Jones őszi-téli divat ötleteire is. Egy trendi, minőségi és hordozható márkának számít a Jack & Jones. Visszatérő motívumokat figyelhetünk meg a pólón, kapucnis felsőkön és a mellényeken.

A Jack & Jones sorozat így próbál egy egységes képet kialakítani magáról. A zakó hagyományos vonalakat követ és finomabb, puhább szövetből készülnek. A legáltalánosabban felhasznált Jack & Jones alapanyagok a pamut és a gyapot. Természetesen a kiegészítőkről sem feledkeztek meg, így idén különösen fontos szerepet kapnak a nyakkendők. Eltérő szabással, különböző alapanyagból készülnek, ideális esetben vékonyabb szabásvonalak mellett kell dönteni. A Jack & Jones természetesen ebben is a segítségünkre siet.