Tartós hajszín
Tartós hajszín
Tartós hajszín

Egy új stílust szeretne kipróbálni, hogy feldobja az eddig megszokottá vált frizurája küllemét? Nem tudja milyen terméket válaszon a fürtjei átfestésére, amelyek nem okoznak allergiás tüneteket vagy bőrirritációt?

Ha még nem találta meg azt a terméket, amivel elérheti a vágyott megjelenést, böngéssze át a brelilshop.hu termékfelhozatalát, ahol számos prémiumkategóriás hajszínező elérhető és pénztárcabarát áron beszerezhető.

A Brelil Professional termékpalettáján megtalálható készítmény remekül befedi az őszülő szálakat és kézzel tapintható, selymes puhaságot kölcsönöz. A kiváló tartósságnak köszönhetően, nem kell aggódni a kopást illetően, hiszen a választott színárnyalat több héten át megtartja csillogó ragyogását.

A hajszínező kiválóan védi a szálak szerkezetét, egy különleges bevonatot képezve azokon. A csúcskategóriás termék nem roncsolja a hajhagymák szerkezetét és nem szárítja ki a fürtöket. A hajszínező alkalmazása roppant egyszerű folyamat, nem igényel semmiféle szaktudást a felhasználása.