gyémántszemes kirakó

Amennyiben szeretne hasznosan kikapcsolódni, érdemes beszereznie ezt a remek terméket. A gyémántszemes kirakó dobozában talál majd egy tollszerű eszközt, amit kifejezetten arra terveztek, hogy a kis köveket ragasztó segítségével könnyebben fel lehessen helyezni a vászonra. A készlet mindig plusz gyöngyöket tartalmaz arra az esetre, ha néhány darab elveszne. A csillogó köveket a dobozban fellelhető tárolóedényben célszerű elhelyezni a tevékenység végzése közben. A gyémántszemes kirakó által gyönyörű képeket lehet kivitelezni. A munka sok időt és türelmet igényel, ezért az izgágább gyermekeknek egy kis segítségre biztosan szükségük lesz. Mivel kreatív elfoglaltságról van szó, így hozzájárul a kicsik logikus gondolkodásához.

Növeli a koncentrációt és megtapasztalják, hogy milyen az alkotás öröme. Általában 6 éves kortól ajánlott. Minden lurkó más és más beállítottságú, ezért gyermekfüggő. A gyémántszemes kirakó szórakozást nyújt felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Ha megvásárolja, akkor biztosan nem bánja meg! Az ügyfelek sok esetben nehezen tudják eldönteni, hogy a kör vagy a négyzet alakú típust válasszák.

A szórakoztató és meseszép gyémánt kirakó formája tehát kétféle lehet. A kört egyszerűbb rakni, a négyzet viszont esztétikusabb, mivel a teljes felületen kis gyöngyszemek helyezkednek el. Az utóbbi sokkal nagyobb odafigyelést és türelmet igényel. Gyakran az emberek elsőként a könnyebb megoldást választják, aztán ha jól megy, akkor megpróbálják a négyzetet.

A kör változatok nem érintkeznek teljes mértékben egymással. Mivel a gyémánt kirakó formája különbözik, így a mérete is eltérő. A kör típus esetén az átmérő 2,8 mm. A kocka köves verziónál a szélesség és a hosszúság is 2,5 mm. Bármelyiket választja, a kikapcsolódás és a szórakozás garantált! A termékhez mellékelnek használati útmutatót, így az elfoglaltság közben nem fog elakadni. Távolabbról nézve nem könnyű megmondani, hogy a kép milyen típusú kövekkel készült. A gyémánt kirakó formája a kép élénkségét nem befolyásolja. Az elkészült festmény gyönyörűen csillog.