Gyakran sor kerülhet a gerincvizsgálatra
Gyakran sor kerülhet a gerincvizsgálatra

A hát egészségét meg kell őrizni! A gerincvizsgálat megejtése rendszeres kell legyen azért, hogy az esetleges betegségeket még időben lehessen kiszűrni és kezelni. A huszonegyedik században nehéz mindig egyenesen, megfelelően ülni és magas azon esetek száma, amikor a helytelen megszokások vezetnek a gerincferdüléshez.

A BackScan általi gerincvizsgálat megfelelő nemcsak felnőttek, hanem 6 évet betöltött gyermekek számára is. Gyors, fájdalommentes és mellékhatások sem jelentkeznek a használata során. Időben kell észlelni a problémát, hogy ezen segíteni lehessen, ezért fontos rendszerességgel elvégezni a gerincvizsgálatot.

A BackScan erre ad lehetőséget, hiszen a vizsgálat csupán 5 percet vesz igénybe és bármilyen testtartásban elvégezhető, rendkívüli precizitással. A sugárzásmentes gerincvizsgálat kedvező ára is kecsegtető lehetőséget rejt. Elfelejtheti a továbbiakban a sorban állást, a röntgensugarak okozta kellemetlenséget, mivel ez a vizsgálat könnyedén készít minőségi felvételt a gerincoszlopról.