Minőségi bútorok kedvező áron
Minőségi bútorok kedvező áron

Ennek a bútornak létezik szivacsos változata is, ami igencsak elterjedt napjainkban. A franciaágy webáruház természetesen sokféle ilyen típusú és vastagságú terméket kínál a avásárlóknak. Választható 5 cm-es matrac méret is, ez a lehető legkisebb a termékpalettán.

Ez közepes keménységet biztosít. Fontos tudni, hogy mivel nem túl vastag, kizárólag vendégágynak felel meg, illetve javasolt használni, vagyis nem megfelelő a mindennapos alvásra. Ezzel szemben a 8 cm, amit más néven duplaszivacsos terméknek is neveznek, már tökéletes a mindennapos használatra is.

Persze ez csak akkor igaz, ha betartja a súlykorlátot, ami 70-80 kg/fő. Ha ez nem történik meg, akkor hamar tönkremehet. A franciaágy webáruház tartogat az odalátogatóknak extra szivacsos 10 cm vastagságú darabokat is.

Ez a típus minden igényt kielégít, ezért naponta használva sem történhet meg, hogy idő előtt elhasználódik. A teherbírása eléri a 90 kilót, azonban a súlykorlátot ennél a variációnál is be kell tartani. A franciaágy webáruház bármikor felkereshető.