feromonos parfümök

Az illatok különösen meghatározó tényezői a nemek között létrejövő vonzalomnak. A feromonos parfümök nőknek és férfiaknak kínálják fel a csábítás páratlan eszközét, méghozzá olyan módon, ahogyan semmi más nem képes.

Egy izgalmas jegyeket tartalmazó, kellemes aroma nem csupán az érzékekre hat, de mellette önbizalomhoz juttatja a viselőjét. Női, férfi, illetve unisex változatok is helyet kapnak a Niyodo webshopjában, az izgalmas kínálat mindenkinek biztosítja az egyedülálló választás lehetőségét.

A Biyoux Indiscrets Aphrodisia a női feromonos parfümök egyik kitűnő képviselője. A különleges permetnek egy exkluzív üveg ad otthont, ami vonásaiban a régi korok pumpás üvegcséit idézi, az ylang-ylang, a rózsa és a jázmin pedig ellenállhatatlan kombinációt hoznak létre.

A Miami Spicy Man a grapefruit, a borostyán és a pacsuli révén alkot kiemelkedő egyveleget és ezzel a feromonos parfümök egyik unikális képviselőjévé válik. Aki az unisex illatokat részesíti előnyben, annak a Ruf által kreált TABOO okozhat kellemes pillanatokat.