fedőző gép

Ezt a többfunkciós eszközt nemcsak a profi varrónők, hanem a kezdők is előszeretettel alkalmazzák. A fedőző gép kezelése könnyen elsajátítható, így biztosan nem fog nehézségekbe ütközni. Sokféle beállítási lehetőség áll rendelkezésre, így minden alkalommal a megfelelő varrási technikát használhatja.

Az automatikus tűbefűzővel rendelkező szerkezet hozzájárul a hatékony munkavégzéshez. Nem számít, hogy milyen textillel dolgozik, hiszen a varrat minden esetben stabil és mutatós.

Fedőző gép olyan nagy márkanevek alatt lelhető fel, mint a Brother, a Singer, a Janome és a Jack. A kínálatban ipari és háztartási célokra ideális eszközök szép számmal jelen vannak. A szélek eldolgozása kiemelt jelentőséggel bír, ugyanis nem mindegy, hogy miként és mivel történik.

Minőségi eszköz által a szövetszélek rendezettek lesznek. Az eljárás nemcsak esztétikai okokból lényeges, hanem védelmet biztosít a különböző anyagoknak az elhasználódással és a kopással szemben. A fedőző gép használatakor erős és rugalmas cérnát válasszon!