Falfesték

Mindenki törekszik a tökéletességre. Az otthonunkban megpróbálunk harmóniát teremteni, hogy ezáltal kellemesen érezzük magunkat valahányszor hazatérünk. Ehhez szükséges a színek valamiféle összhangja. A megfelelő falfesték kiválasztásával ez könnyedén elérhető.

Tény, hogy nem mindegy milyen árnyalat mellett dönt. Célszerű megkeresni az arany középutat, ami jól illeszkedik az adott szobába és meghitt hangulatot teremt. Azonban, ha egy élénk színt szeretne kipróbálni, javasolt hasonló árnyalatú berendezéseket is keresni.

Néhány díszpárna esetleg egy festmény is megteszi, ha nagyjából azonos a falfestékkel. Viszont óvakodjon a túlzásoktól, mert mindenből megárt a sok! Egyetlen szobában ne legyen 3-4 színnél több, mert az már giccsesnek fog tűnni. A minimalizmus rengeteg esetben ízléses hatást kelt úgy, mint a vörös falak és a szürke bútorzat.

Vagy az élénkzöld lakásbelső a krémszínű kanapéval és az egyéb berendezésekkel. Szerencsére lehet válogatni a falfestékek kínálatából. Ezért könnyedén megálmodhatja az álmai otthonát. Főleg abban az esetben, ha rendkívül jó érzéke van az árnyalatok összeillesztéséhez. Érdemes több színt is összevetni, hiszen nem muszáj mindenegyes szobába ugyanazt felhasználni.

Minden bizonnyal, a széles termékpalettában több falfestéket is talál, amelyek megragadják a figyelmét. Mindenképpen érdemes a minőségre törekedni, hogy a tónus időtálló legyen. Természetesen annak sem örül a lakó, amikor a frissen festet falon foltok jelennek meg, vagy rövid időn belül elkezd lepattogni, ezért először alkalmazzon alapozót!