Csipkés hálóing

A rohanó hétköznapokban alig várjuk, hogy este hazaérjünk és beeshessünk az ágyba, azonban nem árt egy kis erőfeszítést tenni azért is, hogy ne akármiben, kinyúlt, kopott holmikban hajtsuk álomra a fejünket, különösen, ha még fekszik valaki mellettünk. A csipkés hálóing jót tesz az önbizalmunknak, tehát már ezért is érdemes ezt választani a régi pólók, nadrágok helyet, ugyanakkor a párunknak is kedvezhetünk vele.

Neki is jól fog esni, ha az látja, hogy hetek, hónapok, évek múltán is teszünk valamit a tetszése elnyeréséért, még annak ellenére is, hogy fáradtak vagyunk és csak a pihenés lebeg a szemünk előtt. A csipkés hálóing felvétele nem kerül több energiába, mintha egyéb, cseppet sem nőies ruhadarabba bújnánk bele, de sokkal jobb hatással lesz ránk, a mellettünk lévő személyre és a kapcsolatunkra egyaránt.

Tehát, jobb eltenni azokat a darabokat, amelyeket nem szeretnénk, ha egy idegen meglátná és beütemezzük a csipkés hálóing vásárlását. Ha pedig a csipkés hálóing már megvan, akkor érdemes keresni valamit, amit rávehetünk, ha hűvösebb éjjeleken kell kimenni a mosdóba vagy ami eleget takar a családdal elfogyasztott reggeli során, illetve akkor is, ha ajtót kell nyitni valamiért.

Erre a célra tökéletesen megfelel a pamut köntös, ami nem mutat túl sokat, de azért esztétikus, rendkívül kényelmes és még puha, meleg is. Ezt bármikor gyorsan felkaphatjuk, ha úgy érezzük, hogy túl hideg van kibújni az ágyból, vagy ha valamiért többet szeretnénk eltakarni magunkból, mint amennyit a csipkés hálóing fed. Sőt, a pamut köntös zuhanyzás után is jó szolgálatot tehet, mert nem kell teljesen meztelenül átsétálni a lakáson, illetve még melegen is tart.

Tehát, ez a ruhadarab nem hiányozhat egyetlen gardróbból sem, hiszen mindenkinek szüksége lehet időnként a pamut köntös ölelésére, melegére és takarására is. Szerezzen be Ön is egy ízléses pamut köntös példányt az adora.hu oldalon és érezze magát mindig komfortosan a saját otthonában! Hiszen az otthon arról szól, hogy egy olyan helyet biztosít, ahol mindig jó lenni.