Előnyös a cpl ajtó
Előnyös a cpl ajtó

A rongálódó ajtók a szórakoztatóipar és a gyártósorok rémálmai. A folyamatos munka, siető szalaggyártás tönkreteszi az ajtókat, a könnyű nyílászárók nem bírják a sok csapkodást, lökést és a körülményeket. Ez ugyanígy van a szórakoztatóiparban is. A sok rongáló ember a bútorzat rémálma. Ezen terület vállalkozói kihasználhatják a CPL ajtó előnyeit.

Az ajtót CPL fóliával vonják be, így rendkívül megnő a hő- és zajálló képessége és a felülete nehezen rongálódik. A tisztítása is rendkívül egyszerű, hiszen nem kell attól tartani, hogy megdagad, mint a fából készült modellek.

A CPL ajtó ezen két iparág legjobb választása lehet. Az éjszakai bárokban és mulatókban rengeteg olyan alkalom adódik, amikor az ajtók igen nagy igénybe vételnek vannak kitéve. Viszont, a kemény CPL ajtó a sok terhelést is kiválóan bírja.

Az ütközések következtében nehezebben karcolódik, mint egy átlagos ajtó, így még az idő múlásával is újszerűnek tűnik. Megéri ezen modell mellett dönteni, mivel a beruházott összeg megtérül igen hamar.