Chipolino babakocsi
Chipolino babakocsi
Chipolino babakocsi

Napjainkban a kocsit vezető szülők a babakocsi megvételekor arra is kell figyeljenek, hogy az elfér-e egyáltalán a verdában. Mivel a Chipolino babakocsi tervezésekor a szakemberek erre is gondoltak, és olyan termékeket hoztak létre, amik a legtöbb járgányba gond nélkül betehetők, teljesen érthető, hogy a szülők előszeretettel választják ezt.

A Chipolino babakocsi több típusára is gond nélkül rá lehet csatlakoztatni a kagyló alakú bébi autósülést. Persze azt nem árt észben tartani, hogy több órán keresztül nem fog nyugodtan ülni ebben a csöppség, hiszen ez nem a legkényelmesebb hely. Az autós hordozók többsége külön vásárolható aljzatra vagy dokkolóra csatlakoztatható a kocsiban.

A Chipolino babakocsi tervezésekor nemcsak ezt tartották szem előtt, hanem a szállíthatóságra is. Természetesen a szülők ezeket a kellékeket az autó csomagtartójában akarják ide-oda vinni. Szinte mindegyik babakocsi összecsukható valamennyire, de az összecsukott méretük igencsak különböző. A Chipolino babakocsi beszerzésekor tehát ez is nagyon fontosnak bizonyul. A Pindurka shopban számos darab szemügyre vehető.