DIN kábel

Ha valakinek hang- vagy épp videojel átvitelre kell egy jó vezeték, az kötelezően a KáCsa Audio shop mellett kell döntsön. Itt például a DIN kábel felhozatal is óriási, ami azt jelenti, hogy hamar meglesz az a termék, amelyik minden téren ideálisnak bizonyul.

A széles felhozatalnak köszönhetően, mindenki tartós és minőségi összekötést valósíthat meg az audio és videó berendezései között, legyenek azok hifi vagy házimozi rendszerek és lejátszók, erősítők, hangfalak, tévék vagy épp játékkonzolok.

Hamar megtalálható itt az a DIN kábel, amelyik nem okoz csalódást. Jogosan merülhet fel egyesekben a kérdés, hogy mennyit is ér meg költeni egy DIN kábel fajtára. A szakemberek egyetértenek abban, hogy szimplább, mondjuk belépőszintű kütyük, készülékek esetében tökéletesen alkalmasak már az olcsóbb termékek is.

Nyilvánvalóan, ahogy azt megannyi pontos teszt is igazolja, a közép- vagy felsőkategóriás kábel komponensek esetében szinte mindig jelentős kép- és hangminőség javulás érhető el, köszönhetően a magas minőségű vezetéknek.

Ez mondjuk senkit sem kellene, hogy meglepjen, ugyanis a drágább DIN kábel jobb minőségű vezetőanyagra épül, illetve ez fejlettebb árnyékolással rendelkezik, sőt, a jelátvitel szempontjából optimálisabb csatlakozó található a kelléken.

Persze nincs arra bevett szabály, hogy mennyit érdemes kábelekre fordítani, de többnyire azt javasolják a hozzáértők, hogy tanácsos a komplett rendszer összegének 115%-át kábelezésre befektetni. A webboltban a forrasztó ón kínálatot is érdemes szemügyre venni.

A felhozatalban több termék is megtalálható. A vásárlóknak mindig elmondják a kollégák, hogy a KáCsa márkájú kábeleket a szakemberek a 2% ezüsttartalmú ónnal szokták szerelni. A 4% ezüst tartalmú forrasztó ón pedig inkább az ügyesebb kezűeknek ajánlott.

Jó választás lehet a Cardas márkájú forrasztó ón is, amelyiket a vállalat direkt az Egyesült Államokból importálja. Ezt kifejezetten audio kábelek szereléséhez optimalizálták. Jó választás lehet még a drágább Furutech forrasztó ón. A hozzáértők véleménye szerint ez kifejezetten a maximalista, high-end szintre törekvő audiofileknek való.