Hihetetlen kedvezmények
Hihetetlen kedvezmények

A hálaadás az amerikaiak egyik közkedvelt ünnepe. Nem ritka eset, hogy a jeles nap alkalmából a család szabadságoltatja magát a munkából és együtt ünnepelnek. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy a Black Friday közvetlenül a szóban forgó esemény után következik, így a már említett szabadságolások talán kicsit ennek az alkalomnak is szólnak.

De mi is tulajdonképpen a Black Friday? Hazánkban a Fekete Péntek néven elhíresült nap hihetetlen méretűre duzzadt embertömeg megmozgatására képes.

Miért? Nos, a válasz roppant egyszerű! A Black Friday keretein belül vásárolt termékek a töredékükért szerezhetőek be, így nem csoda, ha sok vásárló kint éjszakázik a boltok kirakatai előtt.

Ez a tömeghisztériaként is felfogható jelenség már nemcsak az óceánon túl, de egész Európában hódít. A Black Friday napnak azért persze megvan a maga haszna is, hiszen, ha eléggé ügyesek vagyunk, akár az egész család ajándékait beszerezhetjük a megszokott árak töredékéért, ami valljuk be, hihetetlenül élvezetessé teszi a vásárlást.