bicikli kosár

Amikor bevásárolni készülünk vagy a kempingezést kétkeréken szeretnénk megoldani, akkor nem árt, ha a bringa minden jóval fel van szerelve. A kiegészítők közül nem hiányozhat a bicikli kosár, ha éppen egy city bike-on vagy trekking biciklin készülünk megtenni az adott távot.

Ebbe mindenféle elhelyezhető gond nélkül. Hogyha munkába megyünk és az úton melegünk lesz, akkor beletehetjük a kabátunkat. Egy tavaszi kiruccanás során teleszedhetjük mezei virágokkal.

A bevásárlás is megoldottnak tekinthető, ha gondoskodunk ezen praktikus kiegészítő felszereléséről. Manapság nagyon sokféle modell közül válogathatunk a bicikli kosár kategóriában. A fémváltozatok rendkívül strapabíróak, a műanyagok pedig költséghatékonynak bizonyulnak.

A fonott mintázat autentikus megjelenést kölcsönöz, de ugyanakkor a levehető modellek is a kínálat részét képezik. Nem kell magunkkal több szatyrot vagy táskát vinni. Egyszerűen leakasztható a vászon bicikli kosár, amit tetszés szerint megtölthetünk a szállítandó termékekkel.