baba pihenőszék

A babákról köztudott, hogy mindig a szüleik közelében szeretnek tartózkodni. Ehhez nagy segítséget nyújt a baba pihenőszék, ami minden kisgyermekes háztartásban rendkívül hasznos. Amikor a pici már nem csupán eszik és alszik egész nap, akkor igényli a felnőttek közelségét, az új ingereket.

A szülők azonban még a legideálisabb körülmények között sem tudják azt megtenni, hogy egyetlen percre se mozduljanak el a kicsinyük mellől. A babaágyat nem lehet bárhová elvinni, a kicsi pedig önállóan még nem tud ülni. Ilyenkor mi a megoldás? Természetesen egy baba pihenőszék beszerzése. A tévhitekkel ellentétben, ez a szék semmilyen káros hatással nincs a csöppség fejlődésére. Puha és teljes testhosszában megtámasztja, így nyugodtan lehet használni. Nem árt sem a gerincnek, sem pedig a fejnek.

A fullbaby.hu webáruházban kapható baba pihenőszék ráadásul szórakoztató jelleggel is rendelkezik, mivel zenélő, rezgő vagy hintáztató funkcióval van ellátva. A hintáztatható változat a babákat elbűvöli és lecsendesíti. A kicsik és a szülők is nagyon szeretik.